Meniu
Cos de cumparaturi

Blog

15 Nov Sfaturi pentru ingrijirea lenjeriei de pat
Shop Domingo 0 218
Obținerea unei odihne bune nu depinde doar de cât de confortabilă poate fi salteaua, deși este în mare măsură responsabilă, există un alt factor cheie pentru a obține o odihnă grozavă, și anume că lenjeria de pat joacă un rol fundamental în calitatea visului nostru. Din același motiv, îți oferim 9 s..
15 Nov Cum sa ai prosoape moi si pufoase
Shop Domingo 0 690
10 Trucuri pentru pastrarea prosoapelor moi si pufoase1. SPĂLAȚI PROSOAPELE NOI ÎNAINTE DE UTILIZAREȘtim cu toții că spălarea poate uza articolele, așa că acest lucru ar putea părea contraindicat. Dar toți experții recomandă spălarea prosoapelor noi înainte de a le folosi pentru prima dată. Motivu..
29 May Cea mai buna saltea pentru nevoile noastre?
Shop Domingo 0 300
Cand vine vorba sa alegem salteaua potrivita pentru nevoile noastre avem multe semne de intrebare, pe care sa o aleg din varietatea de modele: cu arcuri, cu spuma de memorie, cu burete, din poliuretan; pe ce criterii: de pret, calitate, durabilitate in timp?De-a lungul timpului am achizitionat mai  ..
12 Feb Este adevarat ca protectiile impermeabile pentru saltele sunt utile numai pentru copii si varstnici?
Shop Domingo 0 447
In timp ce dormim, corpul nostru elibereaza constant vapori de apa prin transpiratia pielii printr-un proces natural de termoreglare. Deoarece salteaua nu poate fi spalata, este necesar sa folositi un element care o protejeaza, oferind igiena și confort.Protectiile impermeabile, pe langa protejarea ..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)