Meniu
Cos de cumparaturi

Halate de baie

Halate de Baie Bumbac și Halate de Baie Cocolino - Luxul și Confortul Îmbinate

Descoperiți Eleganța și Calitatea în Halatele de Baie din Bumbac

În colecția noastră de halate de baie din bumbac, vă invităm să experimentați luxul autentic și confortul de neegalat. Fiecare halat este fabricat cu atenție la detalii, folosind cele mai fine materiale de bumbac, astfel încât să vă puteți bucura de fiecare moment petrecut în spațiul dumneavoastră personal de relaxare.

Caracteristici Cheie ale Halatelor de Baie din Bumbac:

Material Premium: Fabricate din bumbac 100%, aceste halate de baie oferă o senzație plăcută pe piele și absorbție excelentă, menținându-vă uscat și confortabil.

Design Elegant: Halatele noastre de baie au un design clasic și elegant, potrivit pentru orice gust și preferințe de stil.

Durabilitate Superioară: Bumbacul de calitate superioară conferă acestor halate o durabilitate excepțională, astfel încât să puteți să vă bucurați de ele timp îndelungat.

Disponibile în Diverse Culori: Alegeți dintr-o varietate de culori pentru a vă potrivi cu decorul băii sau pentru a vă exprima personalitatea.


Experimentați Răsfățul Absolut cu Halatele de Baie Cocolino

Cocolino este sinonim cu moale și confort absolut. Halatele de baie Cocolino continuă această tradiție, oferindu-vă o experiență de relaxare de neuitat după fiecare baie.

Caracteristici Cheie ale Halatelor de Baie Cocolino:

Moi și Pufoase: Cu o textură ca de puf, aceste halate vă învăluie într-o plapumă de blândețe, conferindu-vă o senzație unică de confort.

Ușoare și Absorbante: Deși sunt extrem de moi, aceste halate au și capacitatea de a absorbi eficient umiditatea, păstrându-vă pielea uscată și proaspătă.

Design Versatil: Halatele Cocolino sunt disponibile într-o varietate de modele și culori moderne, pentru a satisface cele mai exigente preferințe de design.

Calitate Garantată: Cocolino este renumit pentru calitatea sa și halatele de baie nu fac excepție - ele sunt create pentru a dura și pentru a vă oferi o experiență de lux pe termen lung.

Alegeți dintre gama noastră de halate de baie din bumbac și halate de baie Cocolino pentru a vă bucura de momente de relaxare și răsfăț în fiecare zi. Luxul și confortul sunt la doar un pas distanță!

Halat de baie cocolino Gri
-26 % Stoc epuizat
Halatul de baie cocolino este ideal de folosit după fiecare baie pe care o faci sau pur și simplu pentru confortul tau.Culoare: GriMarime: M/LCompozitie: 100% poliesterEste un model cu gluga, cu buzunare si cordon de prindere.Halatul de baie roz se intretine usor si se usuca repede.Instructiuni de spalare:- se spala inainte de prima utilizare- temperatura de spalare 40° C- a nu se folosi inalbitori de orice fel- a nu se calcaBucurați-vă de halatele noastre cocolino!..
70 Lei 95 Lei
Fără TVA:70 Lei
Halat de baie cocolino Bej
-26 % Stoc epuizat
Halatul de baie cocolino este ideal de folosit după fiecare baie pe care o faci sau pur și simplu pentru confortul tau.Culoare: BejMarime: M/LCompozitie: 100% poliesterEste un model cu gluga, cu buzunare si cordon de prindere.Halatul de baie bej se intretine usor si se usuca repede.Instructiuni de spalare:- se spala inainte de prima utilizare- temperatura de spalare 40° C- a nu se folosi inalbitori de orice fel- a nu se calcaBucurați-vă de halatele noastre cocolino!..
70 Lei 95 Lei
Fără TVA:70 Lei
Halat de baie 100% Bumbac Bleumarin Halat de baie 100% Bumbac Bleumarin
-42 %
Halat de Baie 100% Bumbac Bleumarin - Confort Suprem și Eleganță în Fiecare MomentDesign Rafinat și Nuanță de Culoare UluitoareDescoperă eleganța și confortul absolut în halatul de baie din 100% bumbac de culoare bleumarin, un adevărat must-have pentru momentele tale de relaxare și răsfăț personal. Cu un design sofisticat, acest halat dispune de buzunare practice și revere elegante, aducând un plus de funcționalitate și stil oricărei experiențe de baie.Cordonul reglabil în talie îți permite..
90 Lei 155 Lei
Fără TVA:90 Lei
Halat de baie 100% Bumbac Mov Halat de baie 100% Bumbac Mov
-42 %
Halat de Baie 100% Bumbac Mov - Confort Suprem și Eleganță în Fiecare MomentDesign Rafinat și Nuanță de Culoare UluitoareDescoperă eleganța și confortul absolut în halatul de baie din 100% bumbac de culoare mov, un adevărat must-have pentru momentele tale de relaxare și răsfăț personal. Cu un design sofisticat, acest halat dispune de buzunare practice și revere elegante, aducând un plus de funcționalitate și stil oricărei experiențe de baie.Cordonul reglabil în talie îți permite să ajustezi..
90 Lei 155 Lei
Fără TVA:90 Lei
Halat de baie 100% Bumbac Rosu Inchis Halat de baie 100% Bumbac Rosu Inchis
-42 %
Halat de Baie 100% Bumbac Rosu Inchis - Confort Suprem și Eleganță în Fiecare MomentDesign Rafinat și Nuanță de Culoare UluitoareDescoperă eleganța și confortul absolut în halatul de baie din 100% bumbac de culoare roșu închis, un adevărat must-have pentru momentele tale de relaxare și răsfăț personal. Cu un design sofisticat, acest halat dispune de buzunare practice și revere elegante, aducând un plus de funcționalitate și stil oricărei experiențe de baie.Cordonul reglabil în talie îți per..
90 Lei 155 Lei
Fără TVA:90 Lei
Halat de baie 100% Bumbac Gri
-23 %
Halatul de baie din bumbac este ideal de folosit după fiecare baie pe care o faci sau pur și simplu pentru confortul tau.Culoare: GriMarime: S-M-L-XLCompozitie: 100% BumbacDensitate: 420gr/mpEste un model fara gluga, cu buzunare si cordon de prindere.Halatul de baie se intretine usor si se la fel ca si un prosop.Instructiuni de spalare:- se spala inainte de prima utilizare- temperatura de spalare 40° C- a nu se folosi inalbitori de orice fel- a nu se calcaBucurați-vă de halatele noastre din bumb..
119 Lei 155 Lei
Fără TVA:119 Lei
Halat de baie 100% Bumbac Verde
-23 %
Halatul de baie din bumbac este ideal de folosit după fiecare baie pe care o faci sau pur și simplu pentru confortul tau.Culoare: VerdeMarime: S-M-L-XLCompozitie: 100% BumbacDensitate: 420gr/mpEste un model fara gluga, cu buzunare si cordon de prindere.Halatul de baie se intretine usor si se la fel ca si un prosop.Instructiuni de spalare:- se spala inainte de prima utilizare- temperatura de spalare 40° C- a nu se folosi inalbitori de orice fel- a nu se calcaBucurați-vă de halatele noastre din bu..
119 Lei 155 Lei
Fără TVA:119 Lei
Halat de baie 100% Bumbac Rosu
-23 %
Halatul de baie din bumbac este ideal de folosit după fiecare baie pe care o faci sau pur și simplu pentru confortul tau.Culoare: RosuMarime: S-M-L-XLCompozitie: 100% BumbacDensitate: 420gr/mpEste un model fara gluga, cu buzunare si cordon de prindere.Halatul de baie se intretine usor si se la fel ca si un prosop.Instructiuni de spalare:- se spala inainte de prima utilizare- temperatura de spalare 40° C- a nu se folosi inalbitori de orice fel- a nu se calcaBucurați-vă de halatele noastre din bum..
119 Lei 155 Lei
Fără TVA:119 Lei
Halat de baie 100% Bumbac Lila
-23 %
Halatul de baie din bumbac este ideal de folosit după fiecare baie pe care o faci sau pur și simplu pentru confortul tau.Culoare: LilaMarime: S-M-L-XLCompozitie: 100% BumbacDensitate: 420gr/mpEste un model fara gluga, cu buzunare si cordon de prindere.Halatul de baie se intretine usor si se la fel ca si un prosop.Instructiuni de spalare:- se spala inainte de prima utilizare- temperatura de spalare 40° C- a nu se folosi inalbitori de orice fel- a nu se calcaBucurați-vă de halatele noastre din bum..
119 Lei 155 Lei
Fără TVA:119 Lei
Halat de baie 100% Bumbac Turcoaz
-23 %
Halatul de baie din bumbac este ideal de folosit după fiecare baie pe care o faci sau pur și simplu pentru confortul tau.Culoare: TurcoazMarime: S-M-L-XLCompozitie: 100% BumbacDensitate: 420gr/mpEste un model fara gluga, cu buzunare si cordon de prindere.Halatul de baie se intretine usor si se la fel ca si un prosop.Instructiuni de spalare:- se spala inainte de prima utilizare- temperatura de spalare 40° C- a nu se folosi inalbitori de orice fel- a nu se calcaBucurați-vă de halatele noastre din ..
119 Lei 155 Lei
Fără TVA:119 Lei
Halat de baie 100% Bumbac Grena
-23 %
Halatul de baie din bumbac este ideal de folosit după fiecare baie pe care o faci sau pur și simplu pentru confortul tau.Culoare: GrenaMarime: S-M-L-XLCompozitie: 100% BumbacDensitate: 420gr/mpEste un model fara gluga, cu buzunare si cordon de prindere.Halatul de baie se intretine usor si se la fel ca si un prosop.Instructiuni de spalare:- se spala inainte de prima utilizare- temperatura de spalare 40° C- a nu se folosi inalbitori de orice fel- a nu se calcaBucurați-vă de halatele noastre din bu..
119 Lei 155 Lei
Fără TVA:119 Lei
Halat de baie cocolino Roz Halat de baie cocolino Roz
-26 % Stoc epuizat
Halatul de baie cocolino este ideal de folosit după fiecare baie pe care o faci sau pur și simplu pentru confortul tau.Culoare: RozMarime: M/LCompozitie: 100% poliesterEste un model cu gluga, cu buzunare si cordon de prindere.Halatul de baie roz se intretine usor si se usuca repede.Instructiuni de spalare:- se spala inainte de prima utilizare- temperatura de spalare 40° C- a nu se folosi inalbitori de orice fel- a nu se calcaBucurați-vă de halatele noastre cocolino!..
70 Lei 95 Lei
Fără TVA:70 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)