Meniu
Cos de cumparaturi

Lenjerii de Pat Bumbac 100%

Cele mai bune lenjerii de pat din bumbac?

Cand vine vorba sa-ti bucuri familia sau oaspetii din pensiune sau hotel cu cele mai bune lenjerii de pat din bumbac, dar sa fie mai ieftine, mai placute la pipait, fara sa se uzeze dupa numai cateva spalari si sa fie si rezistente la temperaturi inalte, intotdeauna trebuie sa verifici daca ceea ce scrie pe ambalaj este si in pachet. 

Nu toate magazinele online de textile au grija de marfa pe care o vand, cearceaful sa fie 100% bumbac, dimensiunile sa fie corecte si sa nu intre la apa.

Iar faptul ca descoperi dupa spalarea cearcefurilor ca dimensiunile nu mai corespund, nu te face mai multumit ca a scris asta cu litere mici pe eticheta sau pe ambalaj.

Daca mai descoperi in timp ca materialul se si scamoseaza, asta chiar ti-ar pune capac.

Ce-ar fi ca, dupa experienta cu lenjeriile de pat din bumbac pe care ti le livram sa ne spui daca a meritat sa te punem in garda cu toate aceste lucruri de urmarit?

Un pat bine imbracat este sinonim cu eleganta si odihna mai buna.

Lenjerie de Pat Bumbac Ranforce Yellow
-34 %
Lenjerie de pat bumbac ranforce Yellow Bumbacul ranforce este recunoscut pentru durabilitatea si densitatea sa mai mare comparativ cu bumbacul obisnuit. Tesatura este realizata din fire de bumbac pieptanate si strans tesute, ceea ce ii confera o textură fină si o rezistenta sporita la uzura. Lenjeriile de pat din acest material au o textura placuta la atingere, fiind netede si confortabile. Datorita modului de tesere, lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt rezistente la rupere si se deter..
175 Lei 264 Lei
Fără TVA:175 Lei
Lenjerie de Pat Bumbac Ranforce Pastel
-34 %
Lenjerie de pat bumbac ranforce Pastel Bumbacul ranforce este recunoscut pentru durabilitatea si densitatea sa mai mare comparativ cu bumbacul obisnuit. Tesatura este realizata din fire de bumbac pieptanate si strans tesute, ceea ce ii confera o textură fină si o rezistenta sporita la uzura. Lenjeriile de pat din acest material au o textura placuta la atingere, fiind netede si confortabile. Datorita modului de tesere, lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt rezistente la rupere si se deter..
175 Lei 264 Lei
Fără TVA:175 Lei
Lenjerie de Pat Bumbac Ranforce Ocean
-34 %
Lenjerie de pat bumbac ranforce Ocean Bumbacul ranforce este recunoscut pentru durabilitatea si densitatea sa mai mare comparativ cu bumbacul obisnuit. Tesatura este realizata din fire de bumbac pieptanate si strans tesute, ceea ce ii confera o textură fină si o rezistenta sporita la uzura. Lenjeriile de pat din acest material au o textura placuta la atingere, fiind netede si confortabile. Datorita modului de tesere, lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt rezistente la rupere si se deteri..
175 Lei 264 Lei
Fără TVA:175 Lei
Lenjerie de Pat Bumbac Ranforce Nude
-34 %
Lenjerie de pat bumbac ranforce Nude Bumbacul ranforce este recunoscut pentru durabilitatea si densitatea sa mai mare comparativ cu bumbacul obisnuit. Tesatura este realizata din fire de bumbac pieptanate si strans tesute, ceea ce ii confera o textură fină si o rezistenta sporita la uzura. Lenjeriile de pat din acest material au o textura placuta la atingere, fiind netede si confortabile. Datorita modului de tesere, lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt rezistente la rupere si se deterio..
175 Lei 264 Lei
Fără TVA:175 Lei
Lenjerie de Pat Bumbac Ranforce Nora
-34 %
Lenjerie de pat bumbac ranforce Nora Bumbacul ranforce este recunoscut pentru durabilitatea si densitatea sa mai mare comparativ cu bumbacul obisnuit. Tesatura este realizata din fire de bumbac pieptanate si strans tesute, ceea ce ii confera o textură fină si o rezistenta sporita la uzura. Lenjeriile de pat din acest material au o textura placuta la atingere, fiind netede si confortabile. Datorita modului de tesere, lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt rezistente la rupere si se deterio..
175 Lei 264 Lei
Fără TVA:175 Lei
Lenjerie de Pat Bumbac Ranforce Martina
-34 %
Lenjerie de pat bumbac ranforce Martina Bumbacul ranforce este recunoscut pentru durabilitatea si densitatea sa mai mare comparativ cu bumbacul obisnuit. Tesatura este realizata din fire de bumbac pieptanate si strans tesute, ceea ce ii confera o textură fină si o rezistenta sporita la uzura. Lenjeriile de pat din acest material au o textura placuta la atingere, fiind netede si confortabile. Datorita modului de tesere, lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt rezistente la rupere si se dete..
175 Lei 264 Lei
Fără TVA:175 Lei
Lenjerie de Pat Bumbac Ranforce Margarete
-34 %
Lenjerie de pat bumbac ranforce Margarete Bumbacul ranforce este recunoscut pentru durabilitatea si densitatea sa mai mare comparativ cu bumbacul obisnuit. Tesatura este realizata din fire de bumbac pieptanate si strans tesute, ceea ce ii confera o textură fină si o rezistenta sporita la uzura. Lenjeriile de pat din acest material au o textura placuta la atingere, fiind netede si confortabile. Datorita modului de tesere, lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt rezistente la rupere si se de..
175 Lei 264 Lei
Fără TVA:175 Lei
Lenjerie de Pat Bumbac Ranforce Iris
-34 %
Lenjerie de pat bumbac ranforce Iris Bumbacul ranforce este recunoscut pentru durabilitatea si densitatea sa mai mare comparativ cu bumbacul obisnuit. Tesatura este realizata din fire de bumbac pieptanate si strans tesute, ceea ce ii confera o textură fină si o rezistenta sporita la uzura. Lenjeriile de pat din acest material au o textura placuta la atingere, fiind netede si confortabile. Datorita modului de tesere, lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt rezistente la rupere si se deterio..
175 Lei 264 Lei
Fără TVA:175 Lei
Lenjerie de Pat Bumbac Ranforce Grey
-34 %
Lenjerie de pat bumbac ranforce Grey Bumbacul ranforce este recunoscut pentru durabilitatea si densitatea sa mai mare comparativ cu bumbacul obisnuit. Tesatura este realizata din fire de bumbac pieptanate si strans tesute, ceea ce ii confera o textură fină si o rezistenta sporita la uzura. Lenjeriile de pat din acest material au o textura placuta la atingere, fiind netede si confortabile. Datorita modului de tesere, lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt rezistente la rupere si se deterio..
175 Lei 264 Lei
Fără TVA:175 Lei
Lenjerie de Pat Bumbac Ranforce Giulia
-34 %
Lenjerie de pat bumbac ranforce Giulia Bumbacul ranforce este recunoscut pentru durabilitatea si densitatea sa mai mare comparativ cu bumbacul obisnuit. Tesatura este realizata din fire de bumbac pieptanate si strans tesute, ceea ce ii confera o textură fină si o rezistenta sporita la uzura. Lenjeriile de pat din acest material au o textura placuta la atingere, fiind netede si confortabile. Datorita modului de tesere, lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt rezistente la rupere si se deter..
175 Lei 264 Lei
Fără TVA:175 Lei
Lenjerie de Pat Bumbac Ranforce Forest
-34 %
Lenjerie de pat bumbac ranforce Forest Bumbacul ranforce este recunoscut pentru durabilitatea si densitatea sa mai mare comparativ cu bumbacul obisnuit. Tesatura este realizata din fire de bumbac pieptanate si strans tesute, ceea ce ii confera o textură fină si o rezistenta sporita la uzura. Lenjeriile de pat din acest material au o textura placuta la atingere, fiind netede si confortabile. Datorita modului de tesere, lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt rezistente la rupere si se deter..
175 Lei 264 Lei
Fără TVA:175 Lei
Lenjerie de Pat Bumbac Ranforce Floral
-34 %
Lenjerie de pat bumbac ranforce Floral Bumbacul ranforce este recunoscut pentru durabilitatea si densitatea sa mai mare comparativ cu bumbacul obisnuit. Tesatura este realizata din fire de bumbac pieptanate si strans tesute, ceea ce ii confera o textură fină si o rezistenta sporita la uzura. Lenjeriile de pat din acest material au o textura placuta la atingere, fiind netede si confortabile. Datorita modului de tesere, lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt rezistente la rupere si se deter..
175 Lei 264 Lei
Fără TVA:175 Lei
Lenjerie de Pat Bumbac Ranforce Capriccio
-34 %
Lenjerie de pat bumbac ranforce Capriccio Bumbacul ranforce este recunoscut pentru durabilitatea si densitatea sa mai mare comparativ cu bumbacul obisnuit. Tesatura este realizata din fire de bumbac pieptanate si strans tesute, ceea ce ii confera o textură fină si o rezistenta sporita la uzura. Lenjeriile de pat din acest material au o textura placuta la atingere, fiind netede si confortabile. Datorita modului de tesere, lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt rezistente la rupere si se de..
175 Lei 264 Lei
Fără TVA:175 Lei
Lenjerie de Pat Bumbac Ranforce cu dungi Lenjerie de Pat Bumbac Ranforce cu dungi
-33 %
Lenjerie de pat bumbac ranforce cu dungi Bumbacul ranforce este recunoscut pentru durabilitatea si densitatea sa mai mare comparativ cu bumbacul obisnuit. Tesatura este realizata din fire de bumbac pieptanate si strans tesute, ceea ce ii confera o textură fină si o rezistenta sporita la uzura. Lenjeriile de pat din acest material au o textura placuta la atingere, fiind netede si confortabile. Datorita modului de tesere, lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt rezistente la rupere si se det..
199 Lei 299 Lei
Fără TVA:199 Lei
Lenjerie de Pat Bumbac Ranforce cu flori albe si verzi Lenjerie de Pat Bumbac Ranforce cu flori albe si verzi
-33 %
Lenjerie de pat bumbac ranforce cu flori albe si verzi Bumbacul ranforce este recunoscut pentru durabilitatea si densitatea sa mai mare comparativ cu bumbacul obisnuit. Tesatura este realizata din fire de bumbac pieptanate si strans tesute, ceea ce ii confera o textură fină si o rezistenta sporita la uzura. Lenjeriile de pat din acest material au o textura placuta la atingere, fiind netede si confortabile. Datorita modului de tesere, lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt rezistente la ru..
199 Lei 299 Lei
Fără TVA:199 Lei
Lenjerie de Pat Bumbac Ranforce cu flori albe si albastre Lenjerie de Pat Bumbac Ranforce cu flori albe si albastre
-33 %
Lenjerie de pat bumbac ranforce cu flori albe si albastre Bumbacul ranforce este recunoscut pentru durabilitatea si densitatea sa mai mare comparativ cu bumbacul obisnuit. Tesatura este realizata din fire de bumbac pieptanate si strans tesute, ceea ce ii confera o textură fină si o rezistenta sporita la uzura. Lenjeriile de pat din acest material au o textura placuta la atingere, fiind netede si confortabile. Datorita modului de tesere, lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt rezistente la..
199 Lei 299 Lei
Fără TVA:199 Lei
Lenjerii de Pat Damasc Lenjerii de Pat Damasc
-28 %
Cele mai rezistente lenjerii de pat sunt cele din policotton si totodata uiti de calcat.Lenjerie de pat din bumbac 50% si poliester 50% pentru pat dublu:Tip tesatura: damasc 165gr/mpCearceaful de pat  - dimensiune 200x240cmCearceaful de pilota  cu fanta - dimensiune 180x220cm 2 fete de perna  inchidere tip flep.- 50x70cmEste ambalata intr-un saculet din acelasi material si model cu lenjeria de pat.Pentru o durata mai mare a lenjeriei de pat trebuie sa tineti cont de instructi..
180 Lei 250 Lei
Fără TVA:180 Lei
Lenjerii de Pat din Bumbac Verde Lenjerii de Pat din Bumbac Verde
-40 % Stoc epuizat
Cele mai bune lenjerii de pat sunt cele confectionate din bumbac, bumbacul permite tesaturii sa respire, este antialergic, absoarbe transpiratia din timpul noptii si este rezistent.Lenjerie de pat din bumbac 100% cu doua fete pentru pat dublu:Tip tesatura: ranforce 125gr/mpceraceaful de pat uni - dimensiune 216x236cmcearceaful de pilota are o fata uni si una cu model, cu fanta - dimensiune 200x200cm 2 fete de perna cu o fata uni si una cu model, inchidere tip flep.- 50x70cmEste ambalata int..
150 Lei 250 Lei
Fără TVA:150 Lei
Lenjerii de Pat din Bumbac Rosu Lenjerii de Pat din Bumbac Rosu
-40 % Stoc epuizat
Cele mai bune lenjerii de pat sunt cele confectionate din bumbac, bumbacul permite tesaturii sa respire, este antialergic, absoarbe transpiratia din timpul noptii si este rezistent.Lenjerie de pat din bumbac 100% cu doua fete pentru pat dublu:Tip tesatura: ranforce 125gr/mpceraceaful de pat uni - dimensiune 216x236cmcearceaful de pilota are o fata uni si una cu model, cu fanta - dimensiune 200x200cm 2 fete de perna cu o fata uni si una cu model, inchidere tip flep.- 50x70cmEste ambalata int..
150 Lei 250 Lei
Fără TVA:150 Lei
Lenjerii de Pat din Bumbac Lila Lenjerii de Pat din Bumbac Lila
-40 % Stoc epuizat
Cele mai bune lenjerii de pat sunt cele confectionate din bumbac, bumbacul permite tesaturii sa respire, este antialergic, absoarbe transpiratia din timpul noptii si este rezistent.Lenjerie de pat din bumbac 100% cu doua fete pentru pat dublu:Tip tesatura: ranforce 125gr/mpceraceaful de pat uni - dimensiune 216x236cmcearceaful de pilota are o fata uni si una cu model, cu fanta - dimensiune 200x200cm 2 fete de perna cu o fata uni si una cu model, inchidere tip flep.- 50x70cmEste ambalata int..
150 Lei 250 Lei
Fără TVA:150 Lei
Lenjerii de Pat din Bumbac Albastru Lenjerii de Pat din Bumbac Albastru
-40 %
Cele mai bune lenjerii de pat sunt cele confectionate din bumbac, bumbacul permite tesaturii sa respire, este antialergic, absoarbe transpiratia din timpul noptii si este rezistent.Lenjerie de pat din bumbac 100% cu doua fete pentru pat dublu:Tip tesatura: ranforce 125gr/mpceraceaful de pat uni - dimensiune 216x236cmcearceaful de pilota are o fata uni si una cu model, cu fanta - dimensiune 200x200cm 2 fete de perna cu o fata uni si una cu model, inchidere tip flep.- 50x70cmEste ambalata int..
150 Lei 250 Lei
Fără TVA:150 Lei
Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)