Meniu
Cos de cumparaturi

Paturi si Cuverturi

Paturi si Cuverturi

Alegerea unei paturi sau cuverturi potrivite pentru patul dvs. este importantă pentru confortul și aspectul dormitorului dvs. 

Cuverturile de pat sunt articole textile utilizate pentru a acoperi paturile și pentru a le proteja sau decora. Acestea pot avea diverse scopuri, cum ar fi:

Cuverturile pot proteja patul împotriva prafului, murdăriei și a altor impurități. Ele sunt ușor de îndepărtat și de spălat, ceea ce face ca întreținerea patului să fie mai ușoară.

Ele sunt disponibile într-o varietate de culori, texturi și modele, ceea ce vă permite să vă personalizați spațiul.

Cuverturile pentru pat pot fi confecționate din diferite materiale, precum bumbac, satin, mătase, polar, lână sau amestecuri de materiale. Alegerea materialului și a designului depinde de preferințele personale și de necesitățile individuale.

Cuverturile matlasate sunt accesorii textile pentru pat, folosite pentru a adăuga confort și estetică în camera de dormit. Acestea sunt denumite "matlasate" deoarece au o învelitoare exterioară care este cusută sau împăturită în diferite straturi, creând un aspect matlasat sau cu model în relief. Cuverturile matlasate pot fi confecționate din diverse materiale, cum ar fi bumbac, poliester sau alte fibre sintetice, și pot avea umpluturi de diferite grosimi, ceea ce le face potrivite pentru toate anotimpurile.

Caracteristici și beneficii ale cuverturilor matlasate:

1. Cuverturile matlasate oferă izolare termică suplimentară, menținându-vă mai calzi în timpul nopților reci. Grosimea umpluturii poate varia, astfel încât puteți alege una mai subțire pentru sezoanele mai calde și una mai groasă pentru ierni mai reci.

2. Cuverturile matlasate sunt disponibile într-o varietate de culori și modele, ceea ce le face potrivite pentru a completa decorul camerei dvs. de dormit. Acestea pot adăuga un plus de stil și personalitate spațiului.

3.  Majoritatea cuverturilor matlasate pot fi spălate la mașină, ceea ce le face ușor de întreținut și de curățat.

4. Cuverturile matlasate pot fi utilizate pe post de pătură sau pe post de piesă decorativă pentru pat. De asemenea, le puteți folosi pe timpul zilei pentru a vă acoperi sau decora canapeaua sau fotoliul.

5. Textura matlasată adaugă o senzație plăcută la atingere și poate contribui la confortul general al somnului.

Cuverturile matlasate sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni, si anume cuvertura pat dublu sau simplu astfel încât să puteți găsi cu ușurință una potrivită pentru patul dvs. și preferințele dvs. de design.

Acestea pot fi o alegere excelentă pentru a vă îmbunătăți experiența de somn și pentru a adăuga un element decorativ în camera de dormit.

Cuvertura pat catifea cu volane, broderie si 2 fete perna grena
-18 %
Cuvertura pat catifea cu volane, broderie si 2 fete perna grena Cuvertura de pat este un accesoriu textil care da viata dormitorului tau. Confectionata din catifea si cu un design clasic, dar sofisticat, cu volane si broderie pentru un aspect romantic si cu doua fete de perna asortate pentru a completa intregul set, aceasta cuvertura aduce un plus de eleganta dormitorului tau. Dimensiuni: - cuvertura pat: 220x240cm+27cm- fete perna: 2buc 50x70cm+5cm Mod de intretinere: - spalare la masina ..
185 Lei 225 Lei
Fără TVA:185 Lei
Cuvertura pat catifea cu volane, broderie si 2 fete perna lila
-18 %
Cuvertura pat catifea cu volane, broderie si 2 fete perna lila Cuvertura de pat este un accesoriu textil care da viata dormitorului tau. Confectionata din catifea si cu un design clasic, dar sofisticat, cu volane si broderie pentru un aspect romantic si cu doua fete de perna asortate pentru a completa intregul set, aceasta cuvertura aduce un plus de eleganta dormitorului tau. Dimensiuni: - cuvertura pat: 220x240cm+27cm- fete perna: 2buc 50x70cm+5cm Mod de intretinere: - spalare la masina l..
185 Lei 225 Lei
Fără TVA:185 Lei
Cuvertura pat catifea cu volane, broderie si 2 fete perna roz
-18 %
Cuvertura pat catifea cu volane, broderie si 2 fete perna roz Cuvertura de pat este un accesoriu textil care da viata dormitorului tau. Confectionata din catifea si cu un design clasic, dar sofisticat, cu volane si broderie pentru un aspect romantic si cu doua fete de perna asortate pentru a completa intregul set, aceasta cuvertura aduce un plus de eleganta dormitorului tau. Dimensiuni: - cuvertura pat: 220x240cm+27cm- fete perna: 2buc 50x70cm+5cm Mod de intretinere: - spalare la masina la..
185 Lei 225 Lei
Fără TVA:185 Lei
Cuvertura pat catifea cu volane, broderie si 2 fete perna bej
-18 % Stoc epuizat
Cuvertura pat catifea cu volane, broderie si 2 fete perna bej Cuvertura de pat este un accesoriu textil care da viata dormitorului tau. Confectionata din catifea si cu un design clasic, dar sofisticat, cu volane si broderie pentru un aspect romantic si cu doua fete de perna asortate pentru a completa intregul set, aceasta cuvertura aduce un plus de eleganta dormitorului tau. Dimensiuni: - cuvertura pat: 220x240cm+27cm- fete perna: 2buc 50x70cm+5cm Mod de intretinere: - spalare la masina la..
185 Lei 225 Lei
Fără TVA:185 Lei
Cuvertura pat catifea cu volane, broderie si 2 fete perna gri inchis
-18 %
Cuvertura pat catifea cu volane, broderie si 2 fete perna gri inchis Cuvertura de pat este un accesoriu textil care da viata dormitorului tau. Confectionata din catifea si cu un design clasic, dar sofisticat, cu volane si broderie pentru un aspect romantic si cu doua fete de perna asortate pentru a completa intregul set, aceasta cuvertura aduce un plus de eleganta dormitorului tau. Dimensiuni: - cuvertura pat: 220x240cm+27cm- fete perna: 2buc 50x70cm+5cm Mod de intretinere: - spalare la ma..
185 Lei 225 Lei
Fără TVA:185 Lei
Cuvertura pat catifea cu volane, broderie si 2 fete perna turcoaz
-18 %
Cuvertura pat catifea cu volane, broderie si 2 fete perna turcoaz Cuvertura de pat este un accesoriu textil care da viata dormitorului tau. Confectionata din catifea si cu un design clasic, dar sofisticat, cu volane si broderie pentru un aspect romantic si cu doua fete de perna asortate pentru a completa intregul set, aceasta cuvertura aduce un plus de eleganta dormitorului tau. Dimensiuni: - cuvertura pat: 220x240cm+27cm- fete perna: 2buc 50x70cm+5cm Mod de intretinere: - spalare la masin..
185 Lei 225 Lei
Fără TVA:185 Lei
Cuvertura pat catifea cu volane, broderie si 2 fete perna verde
-18 %
Cuvertura pat catifea cu volane, broderie si 2 fete perna verde Cuvertura de pat este un accesoriu textil care da viata dormitorului tau. Confectionata din catifea si cu un design clasic, dar sofisticat, cu volane si broderie pentru un aspect romantic si cu doua fete de perna asortate pentru a completa intregul set, aceasta cuvertura aduce un plus de eleganta dormitorului tau. Dimensiuni: - cuvertura pat: 220x240cm+27cm- fete perna: 2buc 50x70cm+5cm Mod de intretinere: - spalare la masina ..
185 Lei 225 Lei
Fără TVA:185 Lei
Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Rosu Grena Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Rosu Grena
-31 %
Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Rosu Grena Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Rosu Grena a fost creata cu grijă pentru a oferi o experiență de somn deosebit de plăcută și relaxantă. Paturile Cocolino sunt cele mai rafinate și confortabile paturi disponibile pe piață.  Moale și pufoasa: Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale paturilor Cocolino este textura lor moale și pufoasă. Ele sunt proiectate pentru a oferi o senzație de cocolino și plăcere atunci când te cuibărești în ele. ..
135 Lei 195 Lei
Fără TVA:135 Lei
Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Roz Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Roz
-31 %
Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Roz Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Roz a fost creata cu grijă pentru a oferi o experiență de somn deosebit de plăcută și relaxantă. Paturile Cocolino sunt cele mai rafinate și confortabile paturi disponibile pe piață.  Moale și pufoasa: Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale paturilor Cocolino este textura lor moale și pufoasă. Ele sunt proiectate pentru a oferi o senzație de cocolino și plăcere atunci când te cuibărești în ele. Confort termic..
135 Lei 195 Lei
Fără TVA:135 Lei
Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Alb Crem Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Alb Crem
-31 % Stoc epuizat
Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Alb Crem Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Alb Crem a fost creata cu grijă pentru a oferi o experiență de somn deosebit de plăcută și relaxantă. Paturile Cocolino sunt cele mai rafinate si confortabile paturi disponibile pe piața.  Moale si pufoasa: Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale paturilor Cocolino este textura lor moale și pufoasa. Ele sunt proiectate pentru a oferi o senzație de cocolino și placere atunci cand te cuibarești in ele. Conf..
135 Lei 195 Lei
Fără TVA:135 Lei
Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Verde Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Verde
-31 %
Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Verde Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Verde a fost creata cu grijă pentru a oferi o experiență de somn deosebit de plăcută și relaxantă. Paturile Cocolino sunt cele mai rafinate și confortabile paturi disponibile pe piață.  Moale și pufoasa: Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale paturilor Cocolino este textura lor moale și pufoasă. Ele sunt proiectate pentru a oferi o senzație de cocolino și plăcere atunci când te cuibărești în ele. Confort te..
135 Lei 195 Lei
Fără TVA:135 Lei
Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Turcoaz Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Turcoaz
-31 %
Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Turcoaz Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Turcoaz a fost creata cu grijă pentru a oferi o experiență de somn deosebit de plăcută și relaxantă. Paturile Cocolino sunt cele mai rafinate și confortabile paturi disponibile pe piață.  Moale și pufoasa: Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale paturilor Cocolino este textura lor moale și pufoasă. Ele sunt proiectate pentru a oferi o senzație de cocolino și plăcere atunci când te cuibărești în ele. Confor..
135 Lei 195 Lei
Fără TVA:135 Lei
Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Capuccino Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Capuccino
-31 %
Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Capuccino Patura Cocolino cu Blanita 200x230 Capuccino a fost creata cu grijă pentru a oferi o experiență de somn deosebit de plăcută și relaxantă. Paturile Cocolino sunt cele mai rafinate si confortabile paturi disponibile pe piața.  Moale si pufoasa: Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale paturilor Cocolino este textura lor moale și pufoasa. Ele sunt proiectate pentru a oferi o senzație de cocolino și placere atunci cand te cuibarești in ele. Co..
135 Lei 195 Lei
Fără TVA:135 Lei
Patura Cocolino Groasa 200x230 Gri Inchis Patura Cocolino Groasa 200x230 Gri Inchis
-32 % Stoc epuizat
Patura Cocolino Groasa 200x230 Gri Inchis Patura Cocolino Groasa 200x230 Gri a fost creata cu grijă pentru a oferi o experiență de somn deosebit de plăcută și relaxantă. Paturile Cocolino sunt cele mai rafinate și confortabile paturi disponibile pe piață.  Moale și pufoasa: Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale paturilor Cocolino este textura lor moale și pufoasă. Ele sunt proiectate pentru a oferi o senzație de cocolino și plăcere atunci când te cuibărești în ele. Confort termic:..
85 Lei 125 Lei
Fără TVA:85 Lei
Patura Cocolino Groasa 200x230 Bej Patura Cocolino Groasa 200x230 Bej
-32 % Stoc epuizat
Patura Cocolino Groasa 200x230 BejPatura Cocolino Groasa 200x230 Bej a fost creata cu grijă pentru a oferi o experiență de somn deosebit de plăcută și relaxantă. Paturile Cocolino sunt cele mai rafinate și confortabile paturi disponibile pe piață. Moale și pufoasa: Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale paturilor Cocolino este textura lor moale și pufoasă. Ele sunt proiectate pentru a oferi o senzație de cocolino și plăcere atunci când te cuibărești în ele.Confort termic: Paturile Coc..
85 Lei 125 Lei
Fără TVA:85 Lei
Patura Cocolino Groasa 200x230 Gri Patura Cocolino Groasa 200x230 Gri
-32 % Stoc epuizat
Patura Cocolino Groasa 200x230 GriPatura Cocolino Groasa 200x230 Gri a fost creata cu grijă pentru a oferi o experiență de somn deosebit de plăcută și relaxantă. Paturile Cocolino sunt cele mai rafinate și confortabile paturi disponibile pe piață. Moale și pufoasa: Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale paturilor Cocolino este textura lor moale și pufoasă. Ele sunt proiectate pentru a oferi o senzație de cocolino și plăcere atunci când te cuibărești în ele.Confort termic: Paturile Coc..
85 Lei 125 Lei
Fără TVA:85 Lei
Patura Cocolino Groasa 200x230 Verde Patura Cocolino Groasa 200x230 Verde
-32 % Stoc epuizat
Patura Cocolino Groasa 200x230 VerdePatura Cocolino Groasa 200x230 Verde a fost creata cu grijă pentru a oferi o experiență de somn deosebit de plăcută și relaxantă. Paturile Cocolino sunt cele mai rafinate și confortabile paturi disponibile pe piață. Moale și pufoasa: Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale paturilor Cocolino este textura lor moale și pufoasă. Ele sunt proiectate pentru a oferi o senzație de cocolino și plăcere atunci când te cuibărești în ele.Confort termic: Paturile..
85 Lei 125 Lei
Fără TVA:85 Lei
Patura Cocolino Groasa 200x230 Lila Patura Cocolino Groasa 200x230 Lila
-32 % Stoc epuizat
Patura Cocolino Groasa 200x230 LilaPatura Cocolino Groasa 200x230 Lila a fost creata cu grijă pentru a oferi o experiență de somn deosebit de plăcută și relaxantă. Paturile Cocolino sunt cele mai rafinate și confortabile paturi disponibile pe piață. Moale și pufoasa: Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale paturilor Cocolino este textura lor moale și pufoasă. Ele sunt proiectate pentru a oferi o senzație de cocolino și plăcere atunci când te cuibărești în ele.Confort termic: Paturile C..
85 Lei 125 Lei
Fără TVA:85 Lei
Patura Cocolino Groasa 200x230 Turcoaz Patura Cocolino Groasa 200x230 Turcoaz
-32 % Stoc epuizat
Patura Cocolino Groasa 200x230 TurcoazPatura Cocolino Groasa 200x230 Turcoaz a fost creata cu grijă pentru a oferi o experiență de somn deosebit de plăcută și relaxantă. Paturile Cocolino sunt cele mai rafinate și confortabile paturi disponibile pe piață. Moale și pufoasa: Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale paturilor Cocolino este textura lor moale și pufoasă. Ele sunt proiectate pentru a oferi o senzație de cocolino și plăcere atunci când te cuibărești în ele.Confort termic: Patu..
85 Lei 125 Lei
Fără TVA:85 Lei
Patura Cocolino Groasa 200x230 Roz Patura Cocolino Groasa 200x230 Roz
-32 % Stoc epuizat
Patura Cocolino Groasa 200x230 RozPaturile Cocolino sunt cele mai rafinate și confortabile paturi disponibile pe piață. Aceste paturi au fost create cu grijă pentru a oferi o experiență de somn deosebit de plăcută și relaxantă.Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale paturilor Cocolino este textura lor moale și pufoasă. Ele sunt proiectate pentru a oferi o senzație de cocolino și plăcere atunci când te cuibărești în ele.Paturile Cocolino sunt eficiente în menținerea temperaturii corpului înt..
85 Lei 125 Lei
Fără TVA:85 Lei
Cuvertura pat 200x220 Galben
-29 %
Cuvertură pat 200x220 galbena-  matlasată ,dublu trafic pentru un somn de calitateCuvertura de pat este o cuvertura matlasata dublu trafic, adica are dubla intrebuintare: pilota de vara si cuvertura pat.Aici sunt câteva aspecte de luat în considerare atunci când alegeți o cuvertură pat pentru dormitor:1. Dimensiunea patului: Asigurați-vă că cuvertura se potrivește cu dimensiunea patului dumneavoastră (de exemplu, single, dublu, king etc.).2. Materialul: Cuverturile de pat pot fi fabricate d..
75 Lei 105 Lei
Fără TVA:75 Lei
Cuvertura pat 200x220 turcoaz
-29 % Stoc epuizat
Cuvertură pat 200x220 turcoaz-  matlasată ,dublu trafic pentru un somn de calitateCuvertura de pat este o cuvertura matlasata dublu trafic, adica are dubla intrebuintare: pilota de vara si cuvertura pat.Aici sunt câteva aspecte de luat în considerare atunci când alegeți o cuvertură pat pentru dormitor:1. Dimensiunea patului: Asigurați-vă că cuvertura se potrivește cu dimensiunea patului dumneavoastră (de exemplu, single, dublu, king etc.).2. Materialul: Cuverturile de pat pot fi fabricate d..
75 Lei 105 Lei
Fără TVA:75 Lei
Patura fleece maro Patura fleece maro
-19 % Stoc epuizat
Patura fleece are o densitate de 300gsm si un tratament antistatic si este ideala atunci cand citesti o carte pe canapea sau atunci cand ai seara de vizionat filme. Patura fleece datorita fibrelor delicate iti ofera confort si caldura si totodata fiind placuta la atingere.Culoare: maroDimensiune: 230x230cmMaterial: 100% poliesterInstructiuni de spalare- se spala: 30°C - uscare naturala fara uscator- a nu se folosi inalbitoriA se spala inainte de prima utilizare...
65 Lei 80 Lei
Fără TVA:65 Lei
Patura fleece bej Patura fleece bej
-19 %
Patura fleece are o densitate de 300gsm si un tratament antistatic si este ideala atunci cand citesti o carte pe canapea sau atunci cand ai seara de vizionat filme. Patura fleece datorita fibrelor delicate iti ofera confort si caldura si totodata fiind placuta la atingere.Culoare: bejDimensiune: 230x230cmMaterial: 100% poliesterInstructiuni de spalare- se spala: 30°C - uscare naturala fara uscator- a nu se folosi inalbitoriA se spala inainte de prima utilizare...
65 Lei 80 Lei
Fără TVA:65 Lei
Afişare 1 - 24 din 26 (2 pagini)