Meniu
Cos de cumparaturi

Perna gravide

Perne gravide, perne pentru alaptat

Pernele pentru gravide, cunoscute și sub denumirea de perne de sarcină sau perne de sprijin prenatal, sunt concepute special pentru a oferi confort și susținere în timpul sarcinii. Aceste perne gravide sunt proiectate pentru a ajuta la reducerea disconfortului și a presiunii pe măsură ce corpul unei femei se schimbă în timpul sarcinii. Iată câteva tipuri comune de perne pentru femei insarcinate:

1. Pernele de dormit pentru sarcină: Aceste perne sunt concepute pentru a oferi susținere în timpul somnului. Ele pot fi sub forma de perne lungi sau de tip "C" sau "U" pentru a oferi sprijin atât pentru burta, cât și pentru spatele inferior. Acestea sunt menite să ajute la alinierea coloanei vertebrale și la reducerea presiunii pe spate, abdomen și șolduri.

2. Perne pentru susținerea abdomenului: Aceste perne sunt mici și se plasează sub burta femeii gravide în timpul somnului sau a relaxării. Ele oferă susținere suplimentară pentru a preveni senzația de tracțiune și presiune pe abdomen.

3. Perne pentru sprijinul spatelui: Aceste perne sunt mai mici și sunt proiectate pentru a oferi sprijin lombar în timpul somnului sau așezatului. Ele ajută la menținerea unei poziții confortabile și pot preveni disconfortul sau durerile de spate.

4. Perne pentru alăptat: După naștere, pernele pentru alăptat sunt folosite pentru a susține bebelușul în timp ce mama alăptează. Aceste perne pot ajuta la menținerea unei poziții confortabile pentru mama și bebeluș, reducând astfel tensiunea asupra umerilor și spatelui mamei.

Este important să alegeți o pernă care să se potrivească nevoilor și preferințelor dvs. personale. De asemenea, este recomandat să consultați un specialist medical sau un terapeut prenatal pentru a vă ajuta să găsiți perna potrivită care să vă ofere susținerea și confortul necesare în timpul sarcinii.

Exista perne pentru alaptat gemeni care sunt proiectate pentru a oferi sprijin si confort atat pentru mama, cat si pentru copii in timpul alaptarii simultane sau alternante. Aceste perne sunt mai mari si mai late decat cele pentru alaptarea unui singur copil si sunt concepute sa sustina greutatea celor doi copii si sa ofere un sprijin adecvat pentru coloana vertebrala si gatul mamei.Nu sunt produse în această categorie.