Meniu
Cos de cumparaturi

Pilote puf gasca

Pilote puf gasca

Comanda pilote puf gasca pentru izolarea termica exceptionala pe care o ofera! 

Pilotele cu puf de gasca sunt foarte apreciate in randul consumatorilor datorita unei serii de beneficii pe care le ofera.

Beneficii ale pilotelor cu puf de gasca:

Puful de gasca este recunoscut pentru capacitatea sa exceptionala de a retine caldura, facand pilotele cu puf ideale pentru utilizare in conditii de frig.

Pilotele cu puf de gasca sunt remarcabil de usoare in comparatie cu volumul lor, ceea ce inseamna ca nu vei simti o greutate semnificativa asupra ta in timpul somnului si totodata are un design casetat care nu permite pufului sa migreze, iar invelisul pilotei este de calitate si nu iti iese puful din ea. 

Datorita structurii sale fine, puful de gasca ofera un nivel de confort superior, fiind moale si placut la atingere.

Pilotele puf gasca permit aerului sa circule cu usurinta, evitand acumularea excesiva de umiditate si mentinand un mediu de somn racoros si uscat.

Cu ingrijire corespunzatoare, o pilota puf de gasca poate dura multi ani fara sa-si piarda calitatile de izolare sau confort.

Pilotele puf gasca pot fi comprimate la un volum mic si se extind rapid la dimensiunea sa originala, facandu-le pe acestea sa fie ideale pentru calatorii sau depozitare.

Alege o pilota puf gasca in dimensiunea potrivita pentru tine!

Pilota puf gasca alba 200x220cm Pilota puf gasca alba 200x220cm
-20 %
Pilota puf gasca alba 200x220 Descoperiți confortul cu pilotele noastre din puf de gâscă 100% natural. Fabricate din cele mai fine materiale, aceste pilote oferă o izolare termică excepțională și o senzație luxoasă. Îmbinând tradiția cu inovația, ele aduc o notă de eleganță și calitate în orice dormitor. Beneficiile pilotelor din puf de gâscă Respirabile, hipoalergenice, usoare și durabile, pilotele din puf de gâscă sunt alegerea ideală pentru un somn liniștit în orice anotimp. Caracterist..
320 Lei 399 Lei
Fără TVA:320 Lei
Pilota puf gasca roz 200x220cm Pilota puf gasca roz 200x220cm
-20 %
Pilota puf gasca roz 200x220 Descoperiți confortul cu pilotele noastre din puf de gâscă 100% natural. Fabricate din cele mai fine materiale, aceste pilote oferă o izolare termică excepțională și o senzație luxoasă. Îmbinând tradiția cu inovația, ele aduc o notă de eleganță și calitate în orice dormitor. Beneficiile pilotelor din puf de gâscă Respirabile, hipoalergenice, usoare și durabile, pilotele din puf de gâscă sunt alegerea ideală pentru un somn liniștit în orice anotimp. Caracteristi..
320 Lei 399 Lei
Fără TVA:320 Lei
Pilota puf gasca bleu 200x220cm Pilota puf gasca bleu 200x220cm
-20 %
Pilota puf gasca bleu 200x220 Descoperiți confortul cu pilotele noastre din puf de gâscă 100% natural. Fabricate din cele mai fine materiale, aceste pilote oferă o izolare termică excepțională și o senzație luxoasă. Îmbinând tradiția cu inovația, ele aduc o notă de eleganță și calitate în orice dormitor. Beneficiile pilotelor din puf de gâscă Respirabile, hipoalergenice, usoare și durabile, pilotele din puf de gâscă sunt alegerea ideală pentru un somn liniștit în orice anotimp. Caracterist..
320 Lei 399 Lei
Fără TVA:320 Lei
Pilota puf gasca bleu 180x200cm Pilota puf gasca bleu 180x200cm
-25 %
Pilota puf gasca bleu 180x200 Descoperiți confortul cu pilotele noastre din puf de gâscă 100% natural. Fabricate din cele mai fine materiale, aceste pilote oferă o izolare termică excepțională și o senzație luxoasă. Îmbinând tradiția cu inovația, ele aduc o notă de eleganță și calitate în orice dormitor. Beneficiile pilotelor din puf de gâscă Respirabile, hipoalergenice, usoare și durabile, pilotele din puf de gâscă sunt alegerea ideală pentru un somn liniștit în orice anotimp. Caracterist..
299 Lei 399 Lei
Fără TVA:299 Lei
Pilota puf gasca roz 180x200cm Pilota puf gasca roz 180x200cm
-25 %
Pilota puf gasca roz 180x200 Descoperiți confortul cu pilotele noastre din puf de gâscă 100% natural. Fabricate din cele mai fine materiale, aceste pilote oferă o izolare termică excepțională și o senzație luxoasă. Îmbinând tradiția cu inovația, ele aduc o notă de eleganță și calitate în orice dormitor. Beneficiile pilotelor din puf de gâscă Respirabile, hipoalergenice, usoare și durabile, pilotele din puf de gâscă sunt alegerea ideală pentru un somn liniștit în orice anotimp. Caracteristi..
299 Lei 399 Lei
Fără TVA:299 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)