Meniu
Cos de cumparaturi

Prosoape Hoteliere

Prosoape Hoteliere de Calitate Superioară


Bucurați-vă de luxul și confortul oferit de prosoapele hoteliere de cea mai înaltă calitate, disponibile acum în magazinul nostru online. Într-un mediu hotelier, calitatea prosoapelor este esențială pentru a oferi o experiență memorabilă oaspeților dvs. De aceea, oferim o gamă variată de prosoape hoteliere premium, special concepute pentru a satisface cele mai exigente standarde.

Caracteristici cheie ale prosoapelor noastre hoteliere:

Absorbție Excepțională: Prosoapele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care absorb rapid și eficient umiditatea, asigurând un uscare rapidă și confort maxim pentru oaspeți.

Durabilitate de Lungă Durată: Prosoapele noastre sunt construite pentru a rezista la uzura zilnică în mediul hotelier. Acestea sunt create să reziste la multiple spălări și să rămână moi și moi de fiecare dată.

Design Elegant și Personalizabil: Putem personaliza prosoapele cu logo-ul sau numele hotelului dvs., oferindu-vă o modalitate unică de a vă promova brandul în timp ce oferiți o experiență deosebită oaspeților.

Varietate de Culori și Dimensiuni: Avem o gamă largă de culori și dimensiuni disponibile pentru a se potrivi cu decorul hotelului dvs. și pentru a satisface nevoile dvs. specifice.

Eco-Friendly: Suntem dedicați protejării mediului înconjurător, așa că oferim opțiuni de prosoape fabricate din materiale sustenabile și ecologice.


Cu prosoapele hoteliere de la noi, puteți fi sigur că veți oferi o experiență de neuitat oaspeților dvs., care va genera recenzii pozitive și loialitate pe termen lung. Investiți în calitate și confort - investiți în prosoapele noastre hoteliere premium!


Comandați acum și transformați experiența oaspeților dvs. în ceva cu adevărat special!


Set 2 Prosoape HOTEL bumbac 500g Set 2 Prosoape HOTEL bumbac 500g
-40 %
Set 2 Prosoape Hotel bumbac 100% 500g Acest set destinat hotelurilor are bordura greceasca si sunt create special pentru o folosinta indelungata. Bumbacul este un material natural care, atunci cand este prelucrat pentru a fi utilizat in industria textila, este foarte confortabil și moale la atingere. Acestea sunt principalele sale caracteristici, dar evidentiază proprietățile hipoalergenice, ceea ce înseamnă că nu provoacă iritații ale pielii sau alergii. Avantajele utilizării prosoapelor de..
45 Lei 75 Lei
Fără TVA:45 Lei
Set 2 Prosoape HOTEL bumbac 620g Set 2 Prosoape HOTEL bumbac 620g
-37 %
Set 2 Prosoape Hotel bumbac 100% 620g Acest set destinat hotelurilor are bordura greceasca si sunt create special pentru o folosinta indelungata. Bumbacul este un material natural care, atunci cand este prelucrat pentru a fi utilizat in industria textila, este foarte confortabil și moale la atingere. Acestea sunt principalele sale caracteristici, dar evidentiază proprietățile hipoalergenice, ceea ce înseamnă că nu provoacă iritații ale pielii sau alergii. Avantajele utilizării prosoapelor de..
60 Lei 95 Lei
Fără TVA:60 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)