Meniu
Cos de cumparaturi

Protectie Saltea Impermeabila

Protectie saltea impermeabila

Nu ai gasit tot timpul cea mai buna protectie saltea impermeabila, mai durabila, care sa nu se deterioreze la primele spalari, nu-i problema!

Vestea cea buna vine mai jos:

Cea mai buna protectie saltea impermeabila?

Cand vine vorba sa alegem cea mai buna protectie saltea impermeabila din bumbac 100% cu poliuretan, de calitate, mai placuta la pipait, care sa nu miroasa ca marfurile chinezesti ieftine si nici sa nu cedeze dupa primele utilizari, sa fie si rezistenta la spalare la temperaturi inalte, intotdeauna cel mai sigur examen pe care il putem face, este sa mirosim si sa simtim cum se prezinta materialul la pipait. 

Sa turnam apoi un lichid de proba, sa tragem un pic si de material, ca sa nu fie lipsit de elasticitate si sa verificam daca partea impermeabila acopera toata suprafata saltelei si nu lasa marginile neprotejate.

Cand am decis, cu multi ani in urma sa folosesc protectie de saltea sub cearceafuri, am descoperit ca si mirosul din dormitor s-a schimbat. Efectiv nu-mi dadusem seama ca transpiratia din timpul somnului trece prin cearceaf si se impregneaza in saltele definitiv.

Chiar daca este absolut logic ca acest miros persista, de vreme ce a patruns in saltea, imediat dupa ce faci, sa zicem, curatenia de primavara si schimbi si cearceafurile, aerul din dormitor, improspatat temporar, devine iarasi greoi si invechit, daca nu gasesti o cale sa speli si saltelele. iar asta se simte cel mai bine cand te asezi pe pat, iar mirosul acumulat in ele iese si se amesteca cu aerul din dormitor.

Odata ce ai saltele curate, dar acoperi cu aceste protectii de bumbac cu poliuretan, vei descoperi ca in dormitorul tau este un aer mult mai placut.

Pe langa asta, durata de viata a saltelei creste semnificativ.

Protectie saltea impermeabila la oferta -14%-29%

Cea mai buna oferta de protectie saltea impermeabila simti ca este atunci cand toata familia recunoaste ca a dormit excelent si n-a mai simtit mirosul de invechit sau mirosul de transpiratie impregnat in saltea si-n aerul din dormitor.

Toate promotiile la protectia impermeabila le facem cu singurul scop de a te incuraja sa le incerci si sa ne spui daca esti multumit/a de somnul tau si de economia pe care o faci, prelungind viata saltelelor

Protectie saltea impermeabila matlasata 90x200cm Protectie saltea impermeabila matlasata 90x200cm
-30 %
Protectie saltea impermeabila matlasata 90x200cm Aceasta protectie saltea impermeabila si matlasata absoarbe lichidele si transpiratia urat mirositoare si nu le lasa sa treaca la saltea, ceea ce inseamna o durata de viata mai mare a saltelei si totodata are avantajul ca este ca o salteluta protectoare. Materialele din care este confectionata acesta protectie impermeabila saltea este microfibra matlasata care are pe spate o membrana poliuretanica care o face impermeabila. Protectia actionează ..
87 Lei 125 Lei
Fără TVA:87 Lei
Protectie saltea impermeabila matlasata 120x200cm Protectie saltea impermeabila matlasata 120x200cm
-23 %
Protectie saltea impermeabila matlasata 120x200cm Aceasta protectie saltea impermeabila si matlasata absoarbe lichidele si transpiratia urat mirositoare si nu le lasa sa treaca la saltea, ceea ce inseamna o durata de viata mai mare a saltelei si totodata are avantajul ca este ca o salteluta protectoare. Materialele din care este confectionata acesta protectie impermeabila saltea este microfibra matlasata care are pe spate o membrana poliuretanica care o face impermeabila. Protectia actionează..
98 Lei 128 Lei
Fără TVA:98 Lei
Protectie saltea impermeabila matlasata 180x200cm Protectie saltea impermeabila matlasata 180x200cm
-9 %
Protectie saltea impermeabila matlasata 180x200cm Aceasta protectie saltea impermeabila si matlasata absoarbe lichidele si transpiratia urat mirositoare si nu le lasa sa treaca la saltea, ceea ce inseamna o durata de viata mai mare a saltelei si totodata are avantajul ca este ca o salteluta protectoare. Materialele din care este confectionata acesta protectie impermeabila saltea este microfibra matlasata care are pe spate o membrana poliuretanica care o face impermeabila. Protectia actionează..
129 Lei 142 Lei
Fără TVA:129 Lei
Protectie saltea impermeabila matlasata 140x200cm Protectie saltea impermeabila matlasata 140x200cm
-16 %
Protectie saltea impermeabila matlasata 140x200cm Aceasta protectie saltea impermeabila si matlasata absoarbe lichidele si transpiratia urat mirositoare si nu le lasa sa treaca la saltea, ceea ce inseamna o durata de viata mai mare a saltelei si totodata are avantajul ca este ca o salteluta protectoare. Materialele din care este confectionata acesta protectie impermeabila saltea este microfibra matlasata care are pe spate o membrana poliuretanica care o face impermeabila. Protectia actionează..
109 Lei 130 Lei
Fără TVA:109 Lei
Protectie saltea impermeabila matlasata 160x200cm Protectie saltea impermeabila matlasata 160x200cm
-13 %
Protectie saltea impermeabila matlasata 160x200cm Aceasta protectie saltea impermeabila si matlasata absoarbe lichidele si transpiratia urat mirositoare si nu le lasa sa treaca la saltea, ceea ce inseamna o durata de viata mai mare a saltelei si totodata are avantajul ca este ca o salteluta protectoare. Materialele din care este confectionata acesta protectie impermeabila saltea este microfibra matlasata care are pe spate o membrana poliuretanica care o face impermeabila. Protectia actionează..
117 Lei 135 Lei
Fără TVA:117 Lei
Protectie saltea impermeabila 70x140 cm Protectie saltea impermeabila 70x140 cm
-18 %
Protecție Saltea Impermeabila 70x140cm - Bumbac 100% și Membrană de Poliuretan Caracteristici Cheie ale Protecției Impermeabile pentru Saltea de la Domingo: 1. Bumbac 100% pentru Confort, Absorbtie si Respirabilitate: Partea superioară a protecției este realizată din bumbac 100%, oferind o senzație moale și plăcută la atingere. Acest material natural permite pielii să respire, contribuind la un somn odihnitor. 2. Membrană de Poliuretan Durabilă: Partea inferioară a protecției este e..
32 Lei 39 Lei
Fără TVA:32 Lei
Protectie saltea impermeabila verde 180x200 cm Protectie saltea impermeabila verde 180x200 cm
-25 % Stoc epuizat
Protectie saltea impermeabila 180x200 cm.Protectie saltea impermeabila absoarbe lichidele si transpiratia urat mirositoare si nu le lasa sa treaca la saltea, ceea ce inseamna o durata de viata mai mare a saltelei, fara a mai avea mirosuri grele in dormitor provenite de la aerul viciat ce se acumuleaza in saltea.Protectia saltelei este un complement textil care este plasat intre saltea si cearceaf pentru a proteja salteaua de elementele externe care ii pot deteriora calitatea, cum ar fi transpira..
79 Lei 105 Lei
Fără TVA:79 Lei
Protectie saltea impermeabila galbena 180x200 cm Protectie saltea impermeabila galbena 180x200 cm
-25 %
Protectie saltea impermeabila 180x200 cm.Protectie saltea impermeabila absoarbe lichidele si transpiratia urat mirositoare si nu le lasa sa treaca la saltea, ceea ce inseamna o durata de viata mai mare a saltelei, fara a mai avea mirosuri grele in dormitor provenite de la aerul viciat ce se acumuleaza in saltea.Protectia saltelei este un complement textil care este plasat intre saltea si cearceaf pentru a proteja salteaua de elementele externe care ii pot deteriora calitatea, cum ar fi transpira..
79 Lei 105 Lei
Fără TVA:79 Lei
Protectie saltea impermeabila verde 160x200 cm Protectie saltea impermeabila verde 160x200 cm
-20 %
Protectie saltea impermeabila 160x200 cm.Protectie saltea impermeabila absoarbe lichidele si transpiratia urat mirositoare si nu le lasa sa treaca la saltea, ceea ce inseamna o durata de viata mai mare a saltelei, fara a mai avea mirosuri grele in dormitor provenite de la aerul viciat ce se acumuleaza in saltea.Protectia saltelei este un complement textil care este plasat intre saltea si cearceaf pentru a proteja salteaua de elementele externe care ii pot deteriora calitatea, cum ar fi transpira..
76 Lei 95 Lei
Fără TVA:76 Lei
Protectie saltea impermeabila galbena 160x200 cm Protectie saltea impermeabila galbena 160x200 cm
-20 % Stoc epuizat
Protectie saltea impermeabila galbena160x200 cm.Protectie saltea impermeabila absoarbe lichidele si transpiratia urat mirositoare si nu le lasa sa treaca la saltea, ceea ce inseamna o durata de viata mai mare a saltelei, fara a mai avea mirosuri grele in dormitor provenite de la aerul viciat ce se acumuleaza in saltea.Protectia saltelei este un complement textil care este plasat intre saltea si cearceaf pentru a proteja salteaua de elementele externe care ii pot deteriora calitatea, cum ar fi tr..
76 Lei 95 Lei
Fără TVA:76 Lei
Protectie saltea impermeabila 90x200 cm Protectie saltea impermeabila 90x200 cm
-22 %
Protecție Saltea Impermeabila 90x200cm - Bumbac 100% și Membrană de Poliuretan Caracteristici Cheie ale Protecției Impermeabile pentru Saltea de la Domingo: 1. Bumbac 100% pentru Confort, Absorbtie si Respirabilitate: Partea superioară a protecției este realizată din bumbac 100%, oferind o senzație moale și plăcută la atingere. Acest material natural permite pielii să respire, contribuind la un somn odihnitor. 2. Membrană de Poliuretan Durabilă: Partea inferioară a protecției este e..
47 Lei 60 Lei
Fără TVA:47 Lei
Protectie saltea impermeabila 80x200 cm Protectie saltea impermeabila 80x200 cm
-21 %
Protecție Saltea Impermeabila 80x200cm - Bumbac 100% și Membrană de Poliuretan Caracteristici Cheie ale Protecției Impermeabile pentru Saltea de la Domingo: 1. Bumbac 100% pentru Confort, Absorbtie si Respirabilitate: Partea superioară a protecției este realizată din bumbac 100%, oferind o senzație moale și plăcută la atingere. Acest material natural permite pielii să respire, contribuind la un somn odihnitor. 2. Membrană de Poliuretan Durabilă: Partea inferioară a protecției este e..
46 Lei 58 Lei
Fără TVA:46 Lei
Protectie saltea impermeabila 60x120 cm Protectie saltea impermeabila 60x120 cm
-23 %
Protecție Saltea Impermeabila 60x120cm - Bumbac 100% și Membrană de Poliuretan Caracteristici Cheie ale Protecției Impermeabile pentru Saltea de la Domingo: 1. Bumbac 100% pentru Confort, Absorbtie si Respirabilitate: Partea superioară a protecției este realizată din bumbac 100%, oferind o senzație moale și plăcută la atingere. Acest material natural permite pielii să respire, contribuind la un somn odihnitor. 2. Membrană de Poliuretan Durabilă: Partea inferioară a protecției este e..
27 Lei 35 Lei
Fără TVA:27 Lei
Protectie saltea impermeabila 180x200 cm Protectie saltea impermeabila 180x200 cm
-13 %
Protecție Saltea Impermeabila 180x200cm - Bumbac 100% și Membrană de Poliuretan Caracteristici Cheie ale Protecției Impermeabile pentru Saltea de la Domingo: 1. Bumbac 100% pentru Confort, Absorbtie si Respirabilitate: Partea superioară a protecției este realizată din bumbac 100%, oferind o senzație moale și plăcută la atingere. Acest material natural permite pielii să respire, contribuind la un somn odihnitor. 2. Membrană de Poliuretan Durabilă: Partea inferioară a protecției este ..
77 Lei 89 Lei
Fără TVA:77 Lei
Protectie saltea impermeabila 160x200 cm Protectie saltea impermeabila 160x200 cm
-11 %
Protecție Saltea Impermeabila 160x200cm - Bumbac 100% și Membrană de Poliuretan Caracteristici Cheie ale Protecției Impermeabile pentru Saltea de la Domingo: 1. Bumbac 100% pentru Confort, Absorbtie si Respirabilitate: Partea superioară a protecției este realizată din bumbac 100%, oferind o senzație moale și plăcută la atingere. Acest material natural permite pielii să respire, contribuind la un somn odihnitor. 2. Membrană de Poliuretan Durabilă: Partea inferioară a protecției este echip..
67 Lei 75 Lei
Fără TVA:67 Lei
Protectie saltea impermeabila 140x200 cm Protectie saltea impermeabila 140x200 cm
-7 %
Protecție Saltea Impermeabila 140x200cm - Bumbac 100% și Membrană de Poliuretan Caracteristici Cheie ale Protecției Impermeabile pentru Saltea de la Domingo: 1. Bumbac 100% pentru Confort, Absorbtie si Respirabilitate: Partea superioară a protecției este realizată din bumbac 100%, oferind o senzație moale și plăcută la atingere. Acest material natural permite pielii să respire, contribuind la un somn odihnitor. 2. Membrană de Poliuretan Durabilă: Partea inferioară a protecției este echip..
65 Lei 70 Lei
Fără TVA:65 Lei
Protectie saltea impermeabila 120x200 cm Protectie saltea impermeabila 120x200 cm
-11 %
Protecție Saltea Impermeabila 120x200cm din Bumbac 100% și Membrană de Poliuretan De ce ai nevoie de protecție impermeabila pentru saltea? O protecție saltea impermeabila este un element esențial în menținerea saltelei tale în stare optimă și în asigurarea unui mediu de dormit sănătos și igienic. Iată câteva motive importante pentru care ai avea nevoie de o astfel de protecție: Una dintre cele mai evidente funcții ale unei protecții impermeabile pentru saltea este de a preveni pătrunderea lic..
58 Lei 65 Lei
Fără TVA:58 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)